Το κατάλυμα μας είναι ένα από τα εν λειτουργία ξενοδοχεία για όλο το διάστημα της πανδημίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΤ.

  +30 26510 71771
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το κατάλυμα μας είναι ένα από τα εν λειτουργία ξενοδοχεία για όλο το διάστημα της πανδημίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΤ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τα Ιωάννινα & Δραστηριότητες

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τα γραφικά στενάκια και οι πεζόδρομοι της πόλης ξεκινούν ακρινώς από τη πόρτα του ξενοδοχείου, όλες οι επιλογές σε διασκέδαση, γαστρονομία και μουσικές βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Για την γνωριμία σας με τη πόλη μπορείτε να επισκεφθείτε τα πάντα με τα πόδια εντός λίγων λεπτών, το κάστρο απέχει 3 λεπτά με τα πόδια, το αρχαιολογικό μουσείο Ιωαννίνων απέχει 150μ., η κεντρική αγορά βρίσκεται στα 200μ. από το ξενοδοχείο, η αποβάθρα των ferry boat για το νησάκι βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών, όπου είναι και το μουσείο του Αλή Πασά.

Το μουσείο Αργυροτεχνίας βρίσκεται στα 10 λεπτά από τον χώρο μας, το μικρό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων βρίσκεται στα 3 λεπτά από το ξενοδοχείο ενώ το μεγάλο βρίσκεται έξω από τη πόλη περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το σπήλαιο του Περάματος βρίσκεται 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και στα 30 λεπτά το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης.

ΜΕΡΗ / ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΩΡΙΑ

Για την επίσκεψή σας στα χωριά που βρίσκονται στη περιοχή του Ζαγορίου, της Κόνιτσας, του Μετσόβου ή των Τζουμέρκων θα πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από το προσωπικό του ξενοδοχείου, καθώς και βοήθεια για οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετικά με αυτό (μετακίνηση, ξενάγηση, δραστηριότητες ορεινού αθλητισμού).

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΤΕΧΝΙΑΣ

Μουσείο θεματικό, αφού πραγματεύεται την τεχνολογία της αργυροχοΐας κατά την προβιομηχανική περίοδο, αλλά ταυτόχρονα και μουσείο περιφερειακό, αφού εστιάζει κυρίως στην ιστορία της αργυροχοΐας στην περιοχή της Ηπείρου.

RAFTING, ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Η περιοχή της Ηπείρου έχει παρα πολλα μέρη για διάφορες δραστηριότητες, από τις πιο απλες μέχρι τις πιο extreme. Οι περισσότερες τοποθεσίες ειναι κοντά στα Ιωάννινα με το Ζαγόρι, τα Τζουμέρκα, το Μετσοβο να έιναι περιοχές όπου μπορείτε να κάνετε rafting, canyoning, αναρίχηση αλλά και πιο ήπιες δραστηριότητες οπως πεζοπορία, ποδήλασία κλπ.

kentrikon

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση